Viatges d´empresa

Equip
Image is not available
El NOSTRE EQUIP
Image is not available

L’equip humà constitueix l’actiu més important de l’empresa, involucrat amb l’excel·lència, superació constant que garanteix un servei de qualitat en la gestió de viatges de negocis, i en l’organització d’esdeveniments d’empresa, convencions i congressos. Des del nostre departament d’assessorament i consultoria t’ajudem a planificar els teus viatges.

Missió
Image is not available
LA NOSTRA MISSIÓ
Image is not available

L'objectiu principal és donar resposta global a cada un dels clients del sector business, aportant un major grau d'especialització, detall i personalització a l'hora de realitzar els viatges corporatius tant a nivell nacional com internacional.

Compromís
Image is not available
EL NOSTRE COMPROMÍS
Image is not available

La passió per fer bé les coses ens marca la diferència. El nostre compromís és assessorar el passatger en els seus viatges corporatius perquè tregui el màxim partit amb la major comoditat i buscar el valor diferencial en tots els esdeveniments i viatges d'incentiu.

Serveis
Image is not available
ELS NOSTRES SERVEIS
Image is not available

Disposem d'una àmplia gamma de serveis adaptats al corporate, entre ells els més destacats són:
Atenció al passatger 7/24, un servei que atén, assessora, ajuda i acompanya a tots els seus clients per qualsevol part de món. Solucionem de forma ràpida i efectiva les gestions o necessitats dels clients en els seus viatges corporatius.
APP pròpia, una única aplicació multiusos per cobrir totes les necessitats del passatger.
Control de despeses i viatges d'empresa: estalvia temps, millora processos, elimina el paper.
Solucions tecnològiques: Entenem la tecnologia com una oportunitat per al desenvolupament del negoci i creiem en el Big Data com a paradigma de canvi. El nostre coneixement de les TIC ens permet donar suport als nostres clients en el procés de transformació de les dades, des de la seva generació, captura, emmagatzematge, anàlisi, explotació i visualització, facilitant la presa de decisions en temps real. Oferim solucions totalment ajustades a les necessitats i requeriment dels nostres clients.
Ajudem als nostres clients a revisar els actuals models de negoci des d'una òptica centrada en el client i en aportar continguts de valor amb els següents serveis:
* Anàlisi de el model de gestió
* Plans de màrqueting
* Anàlisi de processos
* Programa de control de consum de CO2
Localització de passatgers en temps real: seguretat en els viatges, la nostra prioritat en els viatges d'empresa.
Sistema d'alertes: informem als nostres clients de qualsevol eventualitat en qualsevol part de món.
Sistema d'autoreserva: perquè l'empresa sigui autosuficient.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Vine a veure'ns!


 

MARQUES DE MONTROIG, 21
08870 SITGES
Barcelona

Developed by Beroni