17/10/2023

Fer-se gran no hauria de ser sinònim de deixar de fer allò que ens agrada, perquè, inevitablement, tots fem anys i anem envellint. Fer-se gran és guanyar experiència, coneixements, però, sobretot, és guanyar temps. A partir de certa edat arriba la jubilació i amb ella el temps per fer tot allò que has somiat i no has pogut fer fins ara, com ara viatjar. Ja no has d’estar pendent del calendari perquè et pots organitzar tot el teu temps com vulguis.

A més, avui dia, les persones envellim d’una forma més activa i saludable que fa uns anys i justament per això, les activitats dissenyades per a sèniors no són les mateixes que fa unes dècades, en què les inquietuds i necessitats d’aquest col·lectiu eren molt diferents de les d’ara.

En aquest sentit avui et portem una sèrie de propostes perquè sigui quin sigui el teu somni viatger tinguis diferents opcions per fer-ho realitat.

 

Conèixer Europa

Si sempre has somiat conèixer Europa i descobrir els encants, costums i cultures dels països del nostre continent, estàs de sort, perquè tenim moltes propostes perquè puguis fer-ho, des de grans ciutats a capitals culturals passant per rutes clàssiques o escapades exòtiques.


Londres, París o Berlín
 són grans opcions per començar a descobrir les grans capitals europees, mentre que Praga, Budapest o Viena et permetran fer un recorregut per la història del continent. Una ruta per la Selva Negra, Suïssa i Alsàcia t’aproparà a la cultura germànica, amb els seus boscos i castells de conte mentre que coneixent Sicília et submergiràs en la cultura clàssica i en les nostres arrels mediterrànies.

I si prefereixes destinacions més curioses o ja coneixes la vella Europa, llavors et proposem diverses alternatives, com una ruta per Turquia, descobrint la misteriosa regió de la Capadòcia o el caòtic Istanbul, o una ruta per Uzbekistan, un país més desconegut que et sorprendrà amb la seva màgia i tradicions.

Explorar el Món

Però si el teu somni per complir és explorar el món, també tenim propostes per a tu. En aquest sentit et proposem conèixer l’Índia i la seva cultura, juntament amb la seva famosa gastronomia i els seus magnífics monuments com el Taj Mahal o el Palau de les Mil i Una Nits.

Seguint en aquesta línia de destinacions exòtiques, pots escollir visitar Tailàndia, una altra interessant destinació plena de curiositats i llocs que val la pena conèixer, com ara els temples budistes de Bangkok o les plantacions d’orquídies de Chiang Mai.

En aquest bloc no ens podem oblidar d’algunes de les destinacions clàssiques per excel·lència de “el otro lado del charco”. D’una banda, tenim l’Argentina, un país amb el qual Espanya té moltes connexions, culturals i emocionals que pots conèixer de part a part i de l’altra una visita a la ciutat més famosa del món, on perdre’t pels seus carrers, descobrir els seus encants i sentir-te com a una pel·lícula: Nova York.


Descobrir Espanya

Encara que si el teu somni viatger és descobrir aquells racons d’Espanya que encara no has visitat, hi ha moltes opcions disponibles perquè puguis fer-ho realitat, tant si el que busques és desconnectar i relaxar-te com si el que prefereixes és conèixer una mica més el nostre patrimoni .

Viatjar a les illes Balears i Canàries, és l’opció perfecta si vols gaudir de la seva tranquil·litat i els seus paisatges o simplement relaxar-te i desconnectar. Si prefereixes visitar monuments i conèixer la nostra història, pots fer una ruta pels paradors o les ciutats monumentals de Castella i Lleó; visitar la Ribeira Sacra o conèixer els pintorescos Pobles Blancs de Cadis.

Com veus, tenim moltes opcions perquè, sigui quin sigui el teu somni per complir, puguis fer-ho realitat i continuar viatjant.

 

Vine a veure'ns!


 

MARQUES DE MONTROIG, 21
08870 SITGES
Barcelona

Developed by Beroni